David Arquette sai hermoromahduksen: ”Sisäiset demonit pääsivät vapaaksi”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Frendit-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Courteney Cox tyrmistyi taannoin saatuaan tietää, että hänen miehensä David Arquette oli ollut uskoton. Pariskunta oli elänyt jo jonkin aikaa erillään, mutta kuitenkin vielä avioliitossa. Suhteen paljastuminen johti julkkisparin lopulliseen avioeroon.

Ero on ollut kuitenkin raskas prosessi molemmille osapuolille. David Arquette asteli nimittäin vastikään vieroitushoitoon. Näyttelijä kertoi asiasta Howard Sternin radio-ohjelmassa. Arquette totesi samalla saaneensa hermoromahduksen. Miehen oma psykologi oli kertonut diagnoosin. Arquetten edustaja kertoi tilanteesta People-lehdelle. Hoidon kerrottiin liittyvän muiden muassa näyttelijän alkoholinkäyttöön.

– Tässä on kyse vain alkoholista, eikä sitä vahvemmista aineista. Pelkästään juominen ei kuitenkaan ole hänen ongelmansa. Arquette on eronsa vuoksi syvästi masentunut ja hän tarvitsee myös siihen apua. Hänen sydämensä on särkynyt, mikä on raskasta. Kaikki sisäiset ”demonit” ovat päässeet vapaaksi, edustaja sanoi People-lehdelle.