”Tom Cruise totaalisesti paras ja upein suutelija”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusi Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Rooliinsa Paltrow harjoitteli ahkerasti kotioloissa. Sivusta touhua seuranneet lapset uskovatkin nyt äidin olevan kuuluisa laulaja.

Suuteleminen on jokaiselle näyttelijälle tuttu asia, mutta suutelemisen taitoa eivät kaikki kuitenkaan hallitse. Tämä tuli ilmi Gwyneth Paltrow’n haastattelussa Rachael Rayn televisio-ohjelmassa. Kaunotar nimittäin kertoi kokeneensa elämänsä aikana monia huonoja suudelmia valkokankaalla. Onneksi on kuitenkin olemassa yksi tähti, joka osaa suudella. Kyseessä on Top Gun -tähti Tom Cruise. Paltrow muisteli suudelmien olleen todella huumaavia.

– Tom Cruise osaa todellakin suudella. Pääsin kokemaan tämän huippuhetken hänen kanssaan Austin Powers 3 –elokuvan alussa. Hän on totaalisesti paras ja upea kaikin tavoin. Mielestäni suuteleminen on hyvä osata tällä alalla, Gwyneth Paltrow kertoi Rachael Raylle.