Gwyneth Paltrow valmistautui rooliin – juovuksissa koko ajan!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusi Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Paltrow on naimisissa Coldplay-yhtyeen laulajan Chris Martinin kanssa, mutta hän ei ole aikeissa tehdä yhteistyötä miehensä kanssa.

Gwyneth Paltrow’n lapset ovat olleet hieman hakoteillä äitinsä ammatista. Lasten mielestä äiti on kuuluisa laulaja, ja syyt ovat ymmärrettävissä. Paltrow kertoi nimittäin taannoin The Sun -lehdelle harjoitelleensa elokuvaansa varten kitaransoittoa ja laulamista kotona. Pelkästään laulamista rooliin valmistautuminen ei kuitenkaan ollut, sillä hän oli jatkuvasti myös humalassa. Rachael Rayn televisio-ohjelmassa vieraillut tähti kertoi juomisen kuuluneen roolihahmon elämään, joten hän joutui juomaan koko ajan.

– Ei se toisaalta niin kamalaa ollut. Oli hassua olla humalassa koko ajan. Aloitin aamun annoksella Bloody Marya. Jatkoin sen juomista koko päivän. Roolihahmoni on ex-alkoholisti, joka yrittää toipua viinanhimostaan. Tämä oli joidenkin mielestä epäammattimainen keino tutustua hahmoon perusteellisesti, mutta ainakin minä tein työni kunnolla, Gwyneth Paltrow pohti Rachael Raylle.