Jessica Simpson kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Neitokainen löysi viime kesänä rinnalleen NFL-tähti Eric Johnsonin, ja marraskuussa tapahtunut kihlautuminen ennakoi pariskunnan mukaan häitä ensi kesälle.

Jessica Simpson on ollut kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Nyt neitokainen on hämmästyttänyt faninsa meikittömillä kasvoillaan. New Yorkissa kuvattu Simpson näyttää kuvissa rennolta ja hän myös hymyilee leveästi. Tähti on valitellut usein itsetunto-ongelmiaan, mutta nyt Simpson näyttää tasapainoiselta ja terveeltä naiselta. Tähän kenties vaikuttanee myös tähtiparin taannoin toteutettu lemmenloma Alpenissa.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähtiin viime vuonna Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiersi ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.