Katy Perrystä tulee televisiotähti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poppari Katy Perry avioitui viime lokakuussa brittiläisen koomikko-näyttelijä Russell Brandin kanssa. Intiassa vihitty pariskunta on hehkuttanut suhdettaan julkisuudessa paljon. Pian Katy Perry nähdään myös näyttelijänä suositussa televisiosarjassa.

Neitokainen on nimittäin mukana komediasarjassa How I Met Your Mother. Perry ei ole kuitenkaan ensimmäinen tähti, joka vierailee kyseisessä ohjelmassa, sillä mukana on ollut sankka joukko muitakin supertähtiä. Esimerkiksi laulaja Britney Spears vieraili taannoin ohjelmassa. Sarjan luoja Carter Bays on vahvistanut Katy Perryn mukaantulon Us Weekly -julkaisulle. Miehen mukaan Perry on erittäin lahjakas, joten yhteistyötä odotetaan innolla.

Katy Perryn tuore avioliitto on parhaillaan kenties koetuksella, sillä Perryn aviomies Russell Brand julkaisi poppari-vaimostaan viime viikolla hieman vähemmän imartelevan kuvan netissä. Brand julkaisi Twitter-sivustolla kuvan vastaheränneestä ja meikittömästä vaimostaan. Julkisuudessa yleensä vahvassa meikissä esiintyvä laulaja ei tainnut olla kuvan julkaisusta mielissään, sillä kuva poistettiin Twitter-sivulta pian sen julkaisun jälkeen. Otos oli kuitenkin ehtinyt päätyä sitä ennen verkon syövereihin.