Khloe Kardashianin muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren sisko Khloe Kardashian on tullut tutuksi maailmalla. 26-vuotias Khloe on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Nainen on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Khloe haluaa erottua näyttävästä sisarusparvestaan. Ratkaisuna tähän on ulkonäkömuutos, joka kiinnittikin kuvaajien huomion People’s Choise Awards -gaalassa. Khloe ei ole enää nimittäin brunette kaunotar, vaan punahiuksinen viettelijätär. Hän kertoi kyselijöille tarvinneensa muutosta elämäänsä. Uusi hiusväri tuo sitä hänelle, vaikka muodonmuutos ei olekaan vielä valmis. Kyseessä on vasta ensimmäinen värjäys, ja lisää on tulossa. Muutos on aiheuttanut ihmetystä jo heti tuoreeltaan, sillä punainen väri ei ole välttämättä kovin onnistunut valinta.

Televisiossa Khloe Kardashian nähdään sarjoissa Keeping Up with the Kardashians ja Kourtney and Khloe Take Miami. Neito on myös mukana sisarusten bisneksissä. 20-osainen korumallisto tuli myyntiin maaliskuussa 2010. Bebe-vaateketjulle suunniteltu mallisto esiteltiin myös keväällä 2010. Uusin syksyllä myyntiin tullut mallisto suunniteltiin QVC-merkille.