Mila Kunis: ”Luulin lapsena olevani homomies”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme taannoin kuinka lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin ja hänen tyttöystävänsä Mila Kunis erosivat. Nuori pari ehti seurustella hollywoodilaisittain erittäin pitkään – peräti kahdeksan vuoden ajan.

Näyttelijäkaunotar Mila Kunis nousi eron myötä suoraan Hollywoodin halutuimpien sinkkunaisten kärkikaartiin. Kaunotar kertoi nyt Advocate-lehdelle kasvaneensa homoseksuaalien miesten kanssa Länsi-Hollywoodissa. Kyseinen kasvuympäristö sai hänet luulemaan, että hän on poika tytön ruumiissa. Tähti sai asiasta myös vakuutteluja päivittäin, joten harhaan oli helppo uskoa.

Iän karttuessa Kunis oivalsi kuitenkin olevansa nainen, sillä hän ihastui teini-iässä naapurin poikaan. Tämä sai hänet tajuamaan, ettei hän olekaan mies, vaan aivan hetero.

Vastikään tapahtunut ero Macalay Culkinista pidettiin salassa tarkoituksella. Black Swan -elokuvan tähtenä parhaillaan nähtävä Mila Kunis ei nimittäin halunnut aiemmin kertoa erosta, jotta hän saisi markkinoida elokuvaa rauhassa. Julkkispari joutui muutama vuosi sitten pakenemaan sotaa Israelista, jossa he olivat lomailemasa. Tuolloin Kunis ei ollut tyytyväinen poikaystävänsä päätökseen paeta pommi-iskuja.