Nicolas Cage joutui kasvokkain suden kanssa: ”Se olisi voinut tuhota elämäni”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen reilun puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Hän ei ole kuitenkaan ainoa tähti, joka on veloissa. Muiden muassa Wesley Snipes, Jennifer Lopez ja hänen miehensä Marc Anthony ovat ongelmissa velkojensa kanssa.

Talousahdinko ei onneksi vaikuta Nicolas Cagen roolisuorituksiin valkokankaalla. Elokuva Kick-Ass sai Suomessa ensi-iltansa huhtikuussa 2010. Seuraavaksi Cage nähtiin jo heinäkuussa The Sorcerer’s Apprentice -elokuvassa. Uusin Season of the Witch saa Suomessa ensi-iltansa helmikuussa 2011. Kyseisen elokuvan kuvauksissa Cage koki myös elämänsä pelottavimman päivän. Näyttelijä kertoi Wenn-julkaisulle tuijottaneensa sutta noin vuorokauden ajan ilman mitään turvaverkkoa tai aitaa.

– Se oli pelottavin kokemus elämässäni. Olin kasvokkain suden kanssa, se murisi ja mikään ei olisi estänyt sitä käymästä kimppuuni. Olin vain noin metrin päässä siitä, joten se olisi voinut helposti hyökätä ja purra. Mielessäni vilisi kamalia kuvia kasvoistani, joita se raatelisi. En voi vieläkään uskoa, että otin moisen riskin vain elokuvan ja roolisuoritukseni takia. Se olisi voinut tuhota elämäni, Nicolas Cage sanoi Wenn-julkaisulle.