Justin Bieber: ”Cheryl Cole on minulle liian vanha”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien teinityttöjen sydämet ympäri maailmaa valloittanut Justin Bieber on vasta 16-vuotias teinipoika, mutta taannoin häntä oltiin jo yhdistämässä romanttisessa mielessä muiden muassa Kim Kardashianiin. Suhde ei tietenkään voinut pitää paikkaansa.

Äskettäin Justin Bieber oli esiintymässä Britannian X Factor -ohjelmassa, jonka kuvauksissa hän flirttaili näkyvästi ohjelman tuomarina toimivan popparin Cheryl Colen kanssa. 27-vuotias Cole on rankattu useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt Justin on kuitenkin todennut, että hän ei ole oikeasti kiinnostunut supertähdestä heidän ikäeronsa takia.

– No, ensinnäkin se olisi laitonta, koska hän on niinku… liian vanha. Äitini on 35 vuotias, joten Cheryl on lähempänä äitini ikää kuin minun. En enää suostu vastaamaan yksityiselämääni koskeviin kysymyksiin, koska niitä on esitetty aivan liikaa. En voi elää yksityiselämääni jos siitä kysytään koko ajan, joten en vastaa sellaiseen enää koskaan, Justin Bieber kommentoi Heat-lehdelle.