Ali Landry huimassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuonna 1996 Miss USA -tittelin voittanut Ali Landry on naimisissa elokuvatuottaja Alejandro Gomez Monteverden kanssa. Kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa vuonna 2007, ja lapsi sai nimekseen Estela Ines. Ali Landry on edelleen otsikossa, vaikka hänen voitostaan on jo reilusti yli 14 vuotta. Osasyynä lienee se, että Landry on yhä huippukunnossa.

Tällä kertaa Ali Landry kuvattiin nauttimassa päivästään bikineissä Kaliforniassa. Pienissä bikineissä ja aurinkolaseissa päivästä nauttinut kaunotar on säilyttänyt missimäisen ulkonäkönsä upeasti. Landry nousi vuonna 1998 People-lehden äänestyksessä maailman kauneimpien naisten listalle ja sittemmin hän on komeillut useaan kertaan myös FHM-lehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sekä lukuisilla muissa vastaavissa äänestyksissä.

Noin neljä vuotta sitten Landry laajensi uraansa myös näyttelijäksi tehdessään aviomiehensä Alejandro Monteverden kanssa yhdessä elokuvan Bella. Mukana yhteistyössä olivat Sean Wolfington, Eduardo Verastegui, Leo Severino, and Denise Pinckley. Elokuva sai osakseen ylistystä muiden muassa Toronton elokuvafestivaaleilla.