Britney Spears piilotti kasvonsa singlen kansikuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun popmaailman suurin supertähti Britney Spears valittiin taannoin levymyynnillä ja listasijoituksilla mitattuna vuosituhannen ensimmäisen vuosikymmenen suosituimmaksi tähdeksi. Viime vuoden Britney Spears vietti lähinnä kiertueella, mutta on nyt palannut julkaisurintamalle uuden materiaalin merkeissä.

Supertähden paluusingle on nimeltään Hold It Against Me. Singlekappale ja singlen kansikuva on nyt julkaistu hieman etuajassa, sillä ne molemmat vuotivat julkisuuteen ensimmäisen kerran jo viime viikolla. Uudella singlellään Britney Spears esittää tyylillisesti merkittävästi aikaisempaa tanakampaa dancetuotantoa. Kappaleen tuotannosta ovat vastanneet Max Martin ja Dr. Luke. Sinkku on ensimmäinen lohkaisu uudelta albumilta, joka julkaistaan maaliskuussa.

Britney Spears Hold It Against Me Cover