Vanha suola janottaa seksikkäintä popparia? Poikaystävä hermoilee

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole vahvisti tammikuun alussa seurustelevansa amerikkalaisen tanssija Derek Houghin kanssa. Pariskunta kävi viettämässä yhteistä lemmenlomaa Kapkaupungin liepeillä Etelä-Afrikassa, ja uudenvuodenaattona heidät nähtiin suutelemassa toisiaan. Nyt uusi kumppani Hough ei ole kuitenkaan tyytyväinen tilanteeseen.

Syy Derek Houghin tyytymättömyyteen piilee Chery Colen puhelimessa. The Sun –lehti kertoo Cherylin tekstailevan runsaasti ex-miehensä Ashleyn kanssa, ja tämä aiheuttaa epäluottamusta Houghissa. Kyseessä on enemmän kuin vain yksi viesti, sillä ex-parin viestittely on päivittäistä. Tämän lisäksi ex-pariskunta soittelee toisilleen, joten Derek Houghin hermot ovat alkaneet kiristymään uhkaavasti.

– Cheryl ja Ashley puhuvat aivan arkisista asioista puhelimessa. Tätä tapahtuu kuitenkin päivittäin, kuten myös viestittelyä. Derek on jo varoittanut Cheryliä, että liika on liikaa. Hän ei pysty enää luottamaan Cheryliin. Mikäli muutosta ei tapahdu niin Derek ei voi asettua aloilleen Cherylin kanssa. Ashleyn pitää olla täysin poissa naisen elämästä, lähde kertoi The Sun –lehdelle.