Denise Richards jätti rocktähden

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hänen kerrottiin tapailevan Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Rakkauteen tuli kuitenkin ryppyjä, sillä nyt Denise Richards on jälleen sinkkunainen.

Us Magazine –julkaisu kertoo eron olleen helppo ratkaisu, sillä Denise Richards ei pystynyt panostamaan suhteeseen. Tämä johtuu lähteen mukaan siitä, ettei nainen ollut tarpeeksi ihastunut Nikki Sixxiin. Tähdet ehtivät nähdä toisiaan vain harvoin. Denise ei ollut suhteessa vakavissaan ja elämä jatkuu.

– Tästä nousi valtava kohu. Joka puolella maailmaa seurustellaan ja erotaan, ja sitä tähdetkin tekevät. He ovat normaaleja ihmisiä. He päättivät yrittää, mutta Denisen tunteet eivät riittäneet. Hän ei ollut tarpeeksi kiinnostunut. Se oli vain tapailua, ei mitään sen kummempaa, lähde sanoi Us Magazine –julkaisulle.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.