Jake Gyllenhaal: ”Natalie Portmanin lapsi tulee tarvitsemaan terapiaa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesbokohtauksissakin nähtävä kaunotar on herättänyt ihailua myös kollegoissaan. Yksi heistä on Taylor Swiftin kanssa äskettäin seurustellut Jake Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaal kehui Natalie Portmania vuolain sanoin International Film Festival –tapahtumassa Palm Springsissä. Gyllenhaalin mukaan Portman on tämän sukupolven Audrey Hepburn. Elokuvakaunotar on elegantti, lahjakas, armollinen, hauska, viisas ja oikeastaan kaikin tavoin upea. Natalie Portmanin tulevaa lasta Jake Gyllenhaalilla käy kuitenkin sääliksi, ja hän kertoi nauraen syyn sääliinsä.

– Natalie Portman on Audrey Hepburn. Black Swan -elokuvan haastava rooli on yksi hänen upeimmista rooleistaan. On hänessä kuitenkin myös huonoja puolia. Hän on vegaani, joten ei hänen kanssaan voi mennä syömään pihviä. Hän kertoi myös taannoin olevansa raskaana, mutta hänen lapsensa tulee tarvitsemaan terapiaa sen jälkeen kun hän on nähnyt Black Swan –elokuvan, Jake Gyllenhaal kertoi International Film Festival –tapahtumassa