Muodonmuutoksen kokenut Khloe Kardashian saliasussa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Myös kaunottaren sisko Khloe Kardashian on tullut tutuksi maailmalla. 26-vuotias Khloe on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Nainen on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Khloe suoritti kampaajalla muodonmuutoksen, joka kiinnitti kuvaajien huomion People’s Choise Awards -gaalassa. Khloe on nimittäin nykyisin punahiuksinen viettelijätär. Viikonloppuna punapäinen Khloe Kardashian nähtiin poistumassa kuntosalilta. Hymy ei ole hyytynyt hänen kasvoiltaan, vaikka hän ja hänen siskonsa Kim ja Kourtney ovat suurissa vaikeuksissa prepaid-maksukorttinsa vuoksi.

Kardashianeille brändätyllä Mastercard-kortilla maksamisen sivukulut olivat nimittäin niin suuret, että koko projekti haudattiin käyttäjien kritiikin takia. Nyt korttiyhtiö Revenue Resource Group vaatii Kardashianeilta huimaa 75 miljoonan dollarin korvausta epäonnistuneen korttiprojektin menetyksistään, Radar Online uutisoi.