Kourtney Kardashian on seksikkäin Kardashianin sisko

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta. Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Nyt vuorossa on Kourtney, joka on tehnyt rutkasti töitä saadakseen itsensä takaisin bikinimittoihin.

Kaunotar synnytti vuosi sitten Mason-pojan. 31-vuotias Kourtney Kardashian painoi tuolloin yli 63 kiloa ja häntä haukuttiin lihavaksi. Nyt neito painaa noin 43 kiloa ja hän esittelee mielellään laihtunutta olemustaan julkisuudessa. OK!-lehden kuvissa poseerannut Kourtney nähtiin nyt ruskeissa pienissä bikineissä ja aurinkolaseissa uimarannalla Miamissa. Kaunottaren vartalo onkin erittäin timmissä kunnossa.

Ulkonäön ohella huolta on kaiken lisäksi aiheuttanut myös uusin avattu muotiliike New Yorkissa. Kourtney kertoi paineistaan People-lehdelle.

– Minä ja Kim emme osanneet aavistaa sitä, mitä stressiä New York toisi mukanaan. Myymälän aukaiseminen New Yorkiin oli aivan erilaista kuin Los Angelesiin tai Miamiin. Olemme muiden muassa Chanel-liikkeen vieressä. Joudumme tekemään hurjasti töitä, jotta saisimme asiakkaita myös meille. On paljon enemmän yksityiskohtia, joista täytyy huolehtia, Kourtney Kardashian kertoi People-lehdelle.