Lady Gaga suunnittelee vakoilulaseja – aurinkolasit kameralla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin supertähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa keskimääräistä negatiivisemmissa merkeissä. Häntä on viime aikoina kourittu ja hänen backstagelleen on tunkeuduttu useita kertoja. Nyt Lady Gaga on kuitenkin vaihteeksi otsikoissa positiivisten uutisten merkeissä.

Laulaja tekee nimittäin yhteistyötä Polaroid-kamerayhtiön kanssa, ja tarkoituksena on suunnitella yhtiölle kasa kameroita, tulostimia ja kameralasit. Uusi mallisto on nimeltään Polaroid Grey Label, ja kameralasien uskotaan olevan tulevan malliston suosituin tuote. Kyseisillä laseilla voi ottaa kuvia näkemästään, joten myös muut voivat nähdä saman mitä lasien kantaja.

– Minä olen visionääri sen ohella, että teen musiikkia ja laulan. Olen taiteilija ja annan Polaroidille käyttöön omat ajatukseni, muotitietoisuuteni ja intohimoni teknologiaa kohtaan. Minulla on myös oma näkemykseni tulevaisuudesta, ja se näkyy näiden tuotteiden ulkonäössä, Lady Gaga kertoi lehdistötiedotteessa.