Munamies villitsee Facebookissa – MTV3 sensuroi videot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa kotimaisessa Putous-viihdeohjelmassa järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran Vuoden sketsihahmo -kilpailu. Kisan voiton vei lopulta turkulainen leskirouva Marja Tyrni, joka sittemmin levytti ja keikkaili ahkerasti koko viime kesän.

Viikonloppuna Putous palasi televisioruutuihin toisen kauden ensimmäisellä jaksolla, ja Vuoden sketsihahmo -kisa sai sekin samalla jatkoa. Yksi kilpailun hahmoista on saanut välittömästi suomalaisten varauksettoman suosion, sillä Munakkalasta kotoisin oleva Munamies nousi heti hitiksi. Hänen faniryhmänsä on saanut Facebookissa jo yli 34.000 fania ja määrä kasvaa nopeasti.

Myös Munamiehen videot keräsivät laajaa huomiota YouTube-videopalvelussa, mutta ohjelmaa televisiossa esittävä MTV3 vaati yllättäen videoiden poistamista. Tämä siitä huolimatta, että videot olivat omiaan nostamaan sekä kyseisen hahmon että ohjelman suosiota. Monet Munamiehen faneista ovatkin paheksuneet televisiokanavan toimintaa muiden muassa vanhanaikaiseksi ja ahdasmieliseksi.