Sekavassa roolihahmossa vaikutteita Britney Spearsilta ja Michael Jacksonilta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusi Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Rooliinsa Paltrow harjoitteli ahkerasti kotioloissa. Pelkästään laulamista rooliin valmistautuminen ei kuitenkaan ollut, sillä hän oli jatkuvasti myös humalassa.

Rachael Rayn televisio-ohjelmassa vieraillut Gwyneth Paltrow kertoi alkoholin kuuluneen roolihahmon elämään, joten hän joutui itsekin juomaan koko ajan. Tarkempia taustoja roolihahmon synnystä tähti kertoi Billboard-lehdelle. Paltrow paljasti, että roolin esikuvina toimivat Britney Spears ja Michael Jackson.

Britney Spears valittiin mukaan naisen taannoisen hermoromahduksen takia. Michael Jackson oli puolestaan eläessään kiistaton kuningas esiintymislavalla ja albumien myyntitilastoissa. Näiden kahden yhdistäminen Country Strong –elokuvassa nähtävään ex-alkoholisti Kelly Canteriin teki roolihahmosta täydellisen.

– Halusimme luoda hahmon, joka on sekava ja ongelmainen. Lopulta hän kuitenkin voittaa pahat demoninsa. Britney Spears ja Michael Jackson ovat tässä hyviä esikuvia. Britney romahti henkisesti, mutta pääsi takaisin jaloillaan ja nyt hän tekee musiikkia. Michael Jackson taisteli puolestaan koko uransa ajan muiden muassa pedofiliasyytösten kanssa, mutta silti hän pystyi nousemaan lavalle. Näiden kahden laulajan yhdistelmä on nyt nimeltään Kelly Canter, Gwyneth Paltrow kertoi Billboard-lehdelle.