Ryan Philippe pokasi kollegansa Halloween-juhlista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Ryan Philippe avioitui kollega Reese Witherspoonin kanssa kesällä 1999. Pari sai kaksi lasta, mutta vuonna 2006 tähdet ilmoittivat eroavansa. Witherspoon kihlautui taannoin, ja Ryan Philippe kertoi olevansa onnellinen ex-vaimonsa puolesta. Nyt mies on löytänyt itselleen uuden rakkaan.

Rauhallista elämää viettänyt Ryan Philippe tapailee nimittäin nykyisin Amanda Seyfriedia. Seyfried on tullut tunnetuksi muiden muassa rooleistaan elokuvissa Mean Girls, Nine Lives ja Alpha Dog. Social Life –julkaisu kertoo Philippen ja Seyfriedin tavanneen toisensa Kate Hudsonin Halloween-juhlissa. Tämän jälkeen he näyttäytyivät yhdessä näyttelijättären Now-elokuvan ensi-illassa. Myös jouluostokset tehtiin kimpassa. Viime viikolla pariskunta kävi lounastamassa, ja tämän jälkeen Seyfried vahvisti suhteen olevan totta.

Ryan Philippe kertoi taannoin Daily News –julkaisulle toivovansa kaikkea hyvää Witherspoonille ja tämän uudelle sulhaselle. Hän totesi myös olevansa erittäin onnellinen exänsä puolesta. Kyseessä on kuitenkin hänen kahden lapsensa äiti, joten tämän onnellisuus on hänelle edelleen tärkeää. Ex-pariskunta onkin hyvissä väleissä, sillä lasten hyvinvointi on heille etusijalla.