Taru sormusten herrasta -päätähti taas hobbitiksi – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Taru Sormusten Herrasta -trilogian päätähti Elijah Wood ei ole juurikaan päässyt otsikoihin viimeisten vuosien aikana. Tuorein valkokangasrooli oli elokuvassa The Romantics, joka sai ensi-iltansa marraskuussa 2010 . Nyt Woodin fanit saavat kuitenkin lohtua ikäväänsä.

Uusin Hobbit-elokuva on nimittäin parhaillaan työn alla, ja Elijah Wood on liittynyt mukaan näyttelijäkaartiin. Lehdistötiedotteen mukaan Wood nähdään tutussa roolissaan Frodo-hobittina. Elokuva tulee alkamaan kohtauksella, jossa Frodo lukee Bilbon itsensä kirjoittamaa kirjaa seikkailuistaan. Lord of the Rings -trilogian näyttelijöistä mukana ovat muiden muassa Cate Blanchett, Martin Freeman, Ian McKellen ja Andy Serkis. Orlando Bloom ei vielä ole vahvistanut osallistumistaan elokuvaan.

Hobbit jaetaan kahteen eri osaan, vaikka se kuvataankin kerralla kasaan. Kyseisen elokuvan ohella Wood tekee myös televisiominisarjaa Treasure Island. Elokuva The Passenger on työstön alla. Uransa ohella Elijah Wood on seurustellut, mutta hän pitää tiukan rajan yksityisyytensä ja julkisuuden välillä. Wood oli parisuhteessa Pamela Racinen kanssa viisi vuotta, mutta he erosivat syyskuussa 2010.