Avril Lavigne: ”Näen itseni Madonnana 20 vuoden päästä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne seurustelee nykyään televisiotähti Brody Jennerin kanssa ja fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä tähdeltä on tulossa pian myös uusi levy. Lavigne on nyt päättänyt tähdätä korkealle urallaan, sillä hän haluaa olla kuolematon.

Nyt Avril Lavigne haluaa olla uusi Madonna. Hän kertoi Daily Record -julkaisulle ihailevansa suuresti Madonnan tyyliä, joka ei kuole koskaan. Popkuningattaren esittämät kappaleet ovat pitäneet pintansa jo monien vuosikymmenien ajan, ja tämä tulee olemaan myös Lavignen päämäärä oman tuotantonsa suhteen. Matkaa Lavignella on kuitenkin vielä hurjasti, sillä Madonnan albumeja on myyty noin 140 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Lavignen vuonna 2007 julkaistua albumia The Best Damn Thing on myyty yli 6 miljoonaa kappaletta.

– Minä pystyn näkemään itseni Madonnana noin 20 vuoden päästä. Haluan olla kuin hän ja aion tehdä kaikkeni sen eteen. Hänellä on perhe-elämä julkisuuden rinnalla, ja hän on hoitanut nämä molemmat todella hienosti. Madonna on suunnitellut vaatemallistoja, ja minä aion tehdä aivan samaa tulevaisuudessa. Suunnittelin äskettäin Abbey Dawn –nimisen malliston, Avril Lavigne kertoi Daily Record -julkaisulle.