Charlie Sheen halutaan hoitoon: ”En ole alkoholisti!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Charlie Sheen joutui taannoin pahoihin vaikeuksiin virkavallan kanssa. Mies riehui New Yorkin Plaza-hotellissa ja Sheenin seuralainen 22-vuotias pornotähti prostituoitu Christina “Capri” Anderson joutui myös tähtinäyttelijän vihan kohteeksi. Väkivaltaisen käytöksen ohella miehen alkoholinkäyttö on herättänyt viime aikoina huomiota.

Sheenin läheiset ja CBS-kanava ovat kehoittaneet Charlie Sheeniä hakeutumaan juomisensa takia vieroitushoitoon. Heidän ohellaan myös Warner Bros. -tuotantoyhtiö on yrittänyt selvitellä keinoja, joilla Sheen saataisiin pysymään kuivilla. TMZ-julkaisu kertoo, että Sheen ei ymmärrä tällaista hössötystä, sillä hän kieltää olevansa alkoholisti.

Lähde kertoi Sheenin juoneen eilen Grey Goose -vodkaa sekä muita alkoholijuomia The Palms -hotellilla Las Vegasissa. Yksin näyttelijä ei ollut, sillä hänellä oli seuranaan useita naisia.

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli entisen vaimonsa Brooke Muellerin perheen viettäessä vuoden 2009 joulua Aspenissa. Vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua. Charlien kerrotaan heitelleen vaimoaan “kuin räsynukkea”. Kulunut vuosi 2010 on siis ollut Sheenille harvinaisen raju monellakin tavalla. Vuoden päätti verkossa levinnyt väite tähden kuolemasta.