Jim Carrey pilaili uutuusleffan kustannuksella

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy erosivat huhtikuussa. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja vahvisti asian. Vastoinkäymiset suhderintamalla eivät ole kuitenkaan sammuttaneet Carreyn huumorintajua.

Jim Carrey on nyt vieraillut Saturday Night Live -ohjelmassa, ja hän parodioi siellä taannoin ensi-iltansa saanutta Black Swan -elokuvaa. Carrey nähdään mustassa ballerina-asussa. Hän esitti ohjelmassa myös lauseen: ”Once you go Black Swan, you never go back”. Jim Carrey ei ole kuitenkaan ainoa, joka on vitsaillut Black Swan -elokuvan kustannuksella.

Kerroimme eilen, kuinka Jake Gyllenhaal ylisti International Film Festival -tapahtumassa Black Swan -elokuvassa näyttelevää Natalie Portmania tämän sukupolven Audrey Hepburniksi. Natalie Portmanin tulevaa lasta Jake Gyllenhaalilla käy kuitenkin sääliksi, ja hän kertoi nauraen syyn sääliinsä.

– Natalie Portman on kuin Audrey Hepburn. Black Swan -elokuvan haastava rooli on yksi hänen upeimmista rooleistaan. On hänessä kuitenkin myös huonoja puolia. Hän on vegaani, joten ei hänen kanssaan voi mennä syömään pihviä. Hän kertoi myös taannoin olevansa raskaana, mutta hänen lapsensa tulee tarvitsemaan terapiaa sen jälkeen kun hän on nähnyt Black Swan –elokuvan, Jake Gyllenhaal kertoi International Film Festival –tapahtumassa.