Justin Bieberin suudelma närkästytti fanit

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Miljoonien teinityttöjen sydämet ympäri maailmaa valloittanut Justin Bieber on vasta 16-vuotias teinipoika, mutta taannoin häntä oltiin jo yhdistämässä romanttisessa mielessä muiden muassa Kim Kardashianiin. Suhde ei tietenkään voinut pitää paikkaansa, mutta nyt julkisuuteen on livahtanut faneja järkyttävä uusi kuva.

Kyseisessä kuvassa Justin Bieber nähdään suutelemassa faniaan erittäin intohimoisella tyylillä. Kuva on Radar Online -julkaisun mukaan otettu noin kuukausi sitten Torontossa, ja sen otti Bieberiä suudelleen tytön ystävä. Ystävä lähetti otoksen vasta nyt julkkisbloggaaja ZackTaylor.ca-sivustolle. Kuva vahvistettiin aidoksi ja se on herättänyt suurta kohua Bieberin fanipiireissä. Fanisivustoilla pohditaan muiden muassa syytä kyseiseen suudelmaan.

– Kuvan tyttö on ystäväni Michelle. Tämä tapahtui the Four Seasons –hotellilla Torontossa noin kuukausi sitten. Bieber oli siellä esiintymässä ja me olimme hänen keikallaan. En halunnut julkistaa tätä kuvaa heti, mutta nyt siitä on jo hetken aikaa. Ajattelin sen olevan turvallisempaa ja vaarattomampaa, ystävä kertoi.