Kelly Osbourne pokasi rocktähden: ”En halua sääliä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kelly Osbourne erosi viime kesänä kihlatustaan 22-vuotiaasta mallipoika Luke Worrallista. Kellyn kertoman mukaan Luke petti häntä monien naisten kanssa, joten ero oli ainoa vaihtoehto. Nyt neitokaisella on onneksi vihdoin ja viimein uusi mies kuvioissa. Kyseessä on brittiläinen muusikko Rob Damiani.

Kelly Osbourne vahvisti Closer-lehdelle uutisen olevan totta. Hän kertoi tavanneensa Damianin Iso-Britanniassa. Julkkistähti aikoo edetä kuitenkin rauhallisesti, sillä muistot edellisestä suhteesta ovat jättäneet häneen jälkensä. Osbourne ei aio myöskään kertoa enää tarkasti henkilökohtaisia asioitaan julkisuudessa, sillä hän on huomannut sen olevan turhaa. Kelly Osbourne haukkui jouluna Twitter-sivustollaan ex-sulhasensa Worrallin varsin rajusti ja siitä ei ollut mitään hyötyä hänelle.

– Monet näkivät kirjoitukseni ja se herätti vain sääliä. En minä halua sääliä heiltä. Olen tällä hetkellä tyytyväinen elämääni, sillä olen laihtunut, olen terve ja uusi miesystäväni on todella upea. Olen ottanut opikseni menneistä, joten otan tämän uuden suhteen rauhallisesti. En aio kertoa yksityiskohtia kaikille. Yksityiset seikat pysyvät tästä lähtien yksityisinä, Kelly Osbourne kertoi Closer-lehdelle.