Kim Kardashianin peppu on jo karmaisevan suuri – katso hurjat kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian yrittää keinolla millä hyvänsä pysyä lehtien otsikoissa. Äskettäin realitytähti oli keksinyt muuttaa ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen nähtiin tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä. Nyt hän on otsikoissa aikaisempaa selvästi muhkeamman takapuolensa takia.

Kim Kardashianin takamus ihmetyttää nyt naisen faneja. Tuoreissa kuvissa Kardashianin peppu on nimittäin todella suuri, mutta samalla myös oudon muotoinen. Fanit epäilevät Kardashianin hankkineen takalistoonsa jo aikaisemmin vihjailemansa silikonit. Kardashian ei ole vielä kommentoinut väitteitä.

Fanien mielestä sivusta katsottuna pallomainen jättipeppu on toisaalta hulvaton yksityiskohta naisen ulkonäössä. Kaunotarta on aina kehuttu muodokkaaksi, mutta hänen kerrottiin taannoin alkaneen laihduttaa. Jalat ovatkin hoikat, mikä korostaa pepun muhkeutta.

Kim Kardashian oli vuonna 2009 maailman eniten ansainnut realitytähti. Hieman ennen joulua julkistettiin alustava tieto siitä, että hän olisi tienannut viime vuonna enemmän kuin monista bisneksistään tunnettu seurapiirijulkkis Paris Hilton.