Ryan Seacrest hehkutti automatisoitua vessanpönttöä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman parhaiten palkattuihin juontajiin lukeutuva amerikkalainen Ryan Seacrest löysi itselleen viime keväänä uuden naisystävän. Kyseessä on 22-vuotias Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta julkisuuteen noussut Julianne Hough. Seacrest vietti syntymäpäiväänsä 24. joulukuuta, ja hän sai tuolloin odottamattoman lahjan ystävältään.

36 vuotta täyttänyt Ryan Seacrest sai ystävältään Laurencelta vessanpöntön. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään tavallinen wc-istuin, sillä Toto Automatic toimii kaukosäätimellä. Tämän lisäksi sen istuinosa on lämmitetty 24 tuntia vuorokaudesta. Pöntössä on myös yövalo, joten se on helppo löytää pimeässä. Ryan Seacrest kertoi lahjasta omassa On The Air with Ryan Seacrest –radio-ohjelmassaan.

– Kaikkialla siinä on valoja, ja niiden lisäksi vielä nappuloita. Se on hauska pönttö, koska se on täysin ohjelmoitavissa. Siinä on myös liiketunnistin, ja mennessäni kylpyhuoneeseen se reagoi minuun nostamalla kannen ylös. Join vettä koko viime yön, jotta minulla olisi vessahätä. Siellä on nyt niin mukava ja hauska käydä, Ryan Seacrest kertoi.

Ryan Seacrest tunnetaan muiden muassa American Idol -televisiosarjan juontajana. Seacrest toimii tämän kaiken ohella vastaavana tuottajana Keeping Up With Kardashians -realitysarjassa. Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian saivat hänet vastaavaksi tuottajaksi Kourtney & Khloe Take Miami -sarjaansa. Tämä työnkuva sopii miehelle, sillä myös Denise Richards teki hänen kanssaan yhteistyötä Denise Richards: It’s Complicated -sarjaa varten.