Spaissari-Geri pukeutui kuin teinityttö – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki bändiuransa jälkeen erittäin menestyksekästä soolouraa, ja äskettäin hän vihjasi julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä. Nyt nainen saa kuitenkin kritiikkiä, joka kohdistuu hänen ulkonäköönsä.

38-vuotias Geri Halliwell ei halua vielä ikääntyä. Tämä paljastuu Daily Mail -lehden mukaan naisen eilisessä asuvalinnassa, koska hän näyttää siinä lähinnä teinitytöltä. Geri oli matkalla bisnestapaamiseen Lontoon keskustaan, ja hän oli valmistautunut tapaamiseen korkeakorkoisilla kengillä ja turkistakilla.

Skottityylinen ruudullinen minihame paljasti onneksi laulajan upeat sääret. Halliwellin pukeutumistyylin on kerrottu muuttuneen vuosien mittaan koko ajan paljastavammaksi. Laulaja esittelee mielellään treenattua vartaloaan vähissä vaatteissa.

– Haluan pukeutua tavalla, joka korostaa kauneutta ja seksuaalisuutta. Suunnittelin taannoin uimapukumalliston Next-vaatemerkille, ja nämä uimapuvut näyttävät hyviltä. Ne sopivat kaikille, koska koot ja mallit mahtuvat jokaiselle. Niistä voi tehdä erilaisia yhdistelmiä, joten jokainen nainen löytää oman tyylinsä. Muiden muassa minä itse toimin mallina uimapukujen ja bikineiden mainoskuvissa, Geri Halliwell kertoi Daily Mail -lehdelle.