Kim Kardashian paljasti jättihuuliensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian yrittää keinolla millä hyvänsä pysyä lehtien otsikoissa. Äskettäin realitytähti oli keksinyt muuttaa ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen nähtiin tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä.

Kim Kardashianin uskottiin taannoin tehneen jotain huulilleen. Daily Mail -lehden mukaan naisen huulet olivat normaalia muhkeammat, ja muutoksen takana uskottiin olevan kosmeettinen toimenpide. Kardashian ei kuitenkaan vielä tuolloin paljastanut syytä paksuihin huuliinsa, mutta nyt hän kertoo kaiken Extra–julkaisulle. Kyseessä oli Kardashianin mukaan vain flunssa.

– Minulla oli vain flunssa, ja sen vuoksi niistin nenääni jatkuvasti. Kasvoni olivat turvonneet enkä käyttänyt meikkiä. Fanit voivat olla huoletta, mutta minua ärsyttää miten he olettavat minun tekevän jotain tuollaista. Ulkonäköni muutokset ovat luonnollisia, sillä minulla ei ole tarvetta kirurgisiin toimenpiteisiin. Botoxia olen kokeillut muotinäytöksen vuoksi, ja se oli hirveä kokemus, Kim Kardashian kertoi Extra-julkaisulle.

Eilen kaunotar oli kuitenkin otsikoissa karmaisevan suuren peppunsa takia. Tuoreissa kuvissa Kardashianin peppu on nimittäin todella suuri, mutta samalla myös oudon muotoinen. Fanit epäilevät Kardashianin hankkineen takalistoonsa jo aikaisemmin vihjailemansa silikonit. Kardashian ei ole vielä kommentoinut väitteitä.