Nicole Kidman myönsi Botoxin käytön: ”Se oli kamala kokemus”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena. Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Nykyisin artisti Keith Urbanin kanssa naimisissa oleva tähti on myös aina panostanut ulkonäköönsä.

Nicole Kidamin virheetön ja rypytön olemus on kuitenkin herättänyt epäilykset Botoxin käytöstä. Nicole Kidman on aikaisemmin kieltänyt väitteet, mutta nyt hän paljastaa epäilysten osuneen sittenkin oikeaan. Näyttelijä kertoi saksalaislehden haastattelussa hoidostaan ja sen seurauksista. Hän kritisoi Botoxia kamalaksi aineeksi, eikä hän aio enää koskaan laitattaa sitä kasvoihinsa. Aine oli nimittäin puuduttanut hänen kasvonsa.

– Pidän ulkonäöstäni todella tarkasti huolta. Kokeilin Botoxia kasvoihin, ja se oli kamala kokemus. Kasvoni olivat todella hirveät jälkeenpäin. En pystynyt liikuttamaan kasvolihaksiani ja otsa oli pahin. Tällä hetkellä olen aivan luonnollinen, ja aion pysyäkin tällaisena. Minussa ei ole enää mitään ylimääräistä, ja olen siihen tyytyväinen, Nicole Kidman kertoi saksalaislehdelle.