Katie Pricen avioliitto on ohi – käsittely jatkuu oikeudessa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa. Jordan kertoi taannoin Twitter-sivustollaan hänen ja Alex Reidin avioliiton olevan totaalisessa kriisissä. Syyksi on veikattu lapsettomuutta, sillä pariskunta on yrittänyt saada aikaan jälkikasvua.

The Sun –lehti kertoo Katie Pricen ja Alex Reidin eronneen nyt virallisesti. Pariskunnan tiedottajat vahvistivat ratkaisun ja aiheesta oli tarkoitus pitää eilen lehdistötilaisuus. Se kuitenkin peruttiin viime hetkellä, mutta totuus haluttiin silti kertoa. Reidin uskotaan olleen alusta asti enemmän mukana avioliitossa kuin Price, koska povipommi ei ole päässsyt yli ex-miehestään Peter Andresta.

– Price on hankkinut itselleen avioeroihin erikoistuneita tunnettuja asianajajia. Katie halusi saada suhteen kuntoon, mutta hänen panostuksensa ei riittänyt korjaamaan kriisiä. Tämän vuoksi hän aikoo suojella omaisuuttaan ja lastensa perintöä kaikin keinoin. Hän on valmis oikeustaisteluihin, sillä hän ei aio antaa penniäkään Reidille. Katie ei ollut valmis tähän avioliittoon, sillä hän ei ollut päässyt yli Peter Andresta, lähde kertoi The Sun –lehdelle.