Zac Efron ja Brittany Snow viihtyivät yhdessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

High School Musical -elokuvien päätähtinä tunnetuksi tulleet Vanessa Hudgens ja Zac Efron seurustelivat siviilissä useiden vuosien ajan, mutta viime kuussa pariskunta vahvisti eronneensa. Sittemmin heidät on nähty pariinkin otteeseen yhdessä varsin hellissä tunnelmissa, joten äskettäin parin oletettiin palanneen yhteen.

Nyt Zac on kuitenkin nähty läheisissä tunnelmissa myös toisen kaunottaren kanssa. Zac Efron ja kollega Brittany Snow pitivät hauskaa yhdessä Golden Globe –juhlassa Los Angelesissa. Näyttelijät nauroivat toistensa jutuille ja he myös koskettelivat toisiaan useaan otteeseen.

Efron ja Snow tutustuivat toisiinsa vuoden 2007 Hairspray-elokuvan kuvauksissa, ja sen jälkeen he ovat kertoneet olevansa vain ystäviä. Efron yhdistettiin taannoin myös Bruce Willisin ja Demi Mooren tyttäreen Rumeriin, mutta miehen ystävä tyrmäsi huhut Hollywood Life –sivustolla.

– Vanessa ja Efron erosivat, koska Efron haluaa olla sinkku. Hän ei ole aikeissa aloittaa uutta suhdetta, sillä hän nauttii vapaudestaan täysin rinnoin, ystävä kertoi Hollywood Life –sivustolla.

Viime viikolla Hollywoodissa levisi kuitenkin huhu, jonka mukaan vanha suola olisi janottanut ja että nuori tähtipari olisi palaamassa jälleen yhteen. 21-vuotias Vanessa Hudgens ja 23-vuotias Zac Efron bongattiin sittemmin viettämässä yhdessä iltaa Los Angelesissa. Pari saapui Eden-klubille hieman ennen yhtätoista illalla takaovesta yhdessä ystäviensä kanssa. Seurueessa oli mukana muiden muassa Brittany Snow.