Zac Efronin tukevoitumisen syy selvisi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Zac Efron ollut jatkuvasti otsikoissa taannoin tapahtuneen eronsa takia. Efron ja Vanessa Hudgens erosivat joulukuussa, mutta heidän uskotaan palaavan vielä yhteen. Nyt Zac  Efron herättää huomiota vankistuneella vartalollaan.

Zac Efron saapui Golden Globe –juhlaan maanantaina normaalia kookkaampana. E! Online –julkaisun mukaan mies on huomattavasti suurempi kuin ennen. Myös muut juhlavieraat kiinnittivät huomiota tähden leventyneeseen selkään, mutta Efron itse vaikeni asiasta. E! Online –julkaisu sai nyt tietää lihomisen syyn, ja se liittyy miehen tulevaan elokuvaan The Lucky One. Efronin rooli elokuvassa on esittää veteraanisotilasta, joka ei ole mikään laiha mies.

– Uusimmassa elokuvassani esitän Irakin sodasta kotiin palaavaa sotilasta. Olen veteraani, ja veteraanisotilaalla täytyy olla massaa. Halusin olla mahdollisimman uskottava roolissani, joten söin paljon ja treenasin. Rehellisesti sanottuna söin koko ajan. Tarvitsin rooliini lihaksia, ja ruoka ja kuntosali olivat apunani, Zac Efron kertoi E Online –julkaisulle.