Carmen Electra huippukuosissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Marraskuussa 2009 viihdelehdet ympäri maailmaa uutisoivat kuinka Carmen Electra nähtiin pornovideolla, joka oli vuotanut vahingossa julkisuuteen. Myöhemmin koko video paljastui kuitenkin vain osaksi saksalaisyrityksen mainoskampanjaa.

Trimmatussa kunnossa oleva kaunotar on nyt poseerannut kuvaajille tiukoissa farkuissa. Kuumaa vaikutelmaa on tehostettu korkeilla koroilla ja aurinkolaseilla. Näiden tuoreimpien otosten perusteella Electra on edelleen huippukunnossa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa taakseen. Carmen Electra nousi viimeksi marraskuussa kohuotsikoihin. Tuolloin hän poseerasi kuvaajille näyttävässä asussa, joka toi mieleen lähinnä lentoemännän työasun.

38-vuotias amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.