Katie Holmes kääntää katseet mainoskuvallaan – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Tom Cruisen kanssa jokunen vuosi sitten naimisiin mennyt ja perheen perustanut näyttelijäkaunotar Katie Holmes on yrittänyt viime aikoina tehdä paluuta työrintamalle. Lapsensa kanssa viime vuodet lähinnä kotiäitinä viettänyt Katie esittelee nyt seksikästä ulkonäköään kameralle.

Kyseessä on yhdysvaltalaisen Ann Taylor -vaatemerkin urheiluvaatelinja, jonka mallina Katie Holmes toimii. Katso kuva tästä. Hänen ohellaan myös monet muut julkkiskaunottaret ovat olleet mukana Ann Taylor -mainoksissa. Heidi Klum, Rachel Bilson ja Halle Berry eivät ole edustaneet merkkiä, mutta he pukeutuvat mielellään siihen. Kevään 2011 kampanjan keulahahmona toimiva Katie Holmes on todella innoissaan pestistä, sillä hän on Ann Taylorin fani.

– Olen ollut pienestä asti hänen faninsa. Kasvoin aikuiseksi rakastaen samalla muotia ja vaatteita. Olen todella innostunut tästä kevään 2011 kampanjasta. Olen nyt osa sellaista brändiä, mihin uskon, Katie Holmes kertoi ET Online –julkaisulle.

Katie Holmes ei ole ainoa julkkistähti, joka poseeraa vaatemainoksissa. Myös Blake Lively, Natalie Portman, Marion Cotillard, January Jones, Rumer Willis, Emma Watson, Megan Fox, Kellan Lutz ja Zoe Saldana edustavat tällä hetkellä muita vaatemerkkejä. Fox on muiden muassa Emporio Armanin farkku-ja alusvaatemalli, Watson Burberry-merkin keulahahmo, Lively edustaa Chanelia ja Portman puolestaan Dioria. Lutz ja Saldana nähdään Calvin Klein –malliston alusvaatteissa.