Keira Knightley erosi – julkisuuden paine oli liikaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli äskettäin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla, sillä hän harkitsi vakavasti vetäytymistä näyttelemisestä. Nyt Knightley on mukana Hollywoodin kohueroissa.

Näyttelijä Keira Knightley oli parisuhteessa Rupert Friendin kanssa viisi vuotta. The Sun –lehti kertoo parin eronneen, eikä se tullut yllätyksenä pariskunnan läheisille. Ero on vahvistettu virallisesti Keiran isän toimesta. Eron kerrotaan johtuneen ongelmista, joita Keiran ura on parisuhteelle luonut. Miesystävä Friend ei pitänyt huomiosta, jota Keira sai osakseen.

– He olivat yhdessä kauan, mutta se ei vain enää toiminut. Rupert ei pitänyt siitä miten valokuvaajat seurasivat heitä. Keira hyväksyi sen, koska se oli seuraus hänen urastaan. Tämä vaikutti kuitenkin suhteen tasapainoon. Paineet kasvoivat liian suuriksi, ja sen vuoksi he päättivät erota. Asiasta keskusteltiin jo joulukuussa, ja nyt se on virallista. Keira ja Rupert aikovat säilyttää kuitenkin tästä huolimatta ystävyytensä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.