Reese Witherspoonin timmi vartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon kihlautui taannoin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia. Naisen 250.000 dollarin kihlasormus herätti huomiota julkisuudessa, mutta nyt saman tekee neitokaisen treenattu vartalo.

Reese Witherspoon harrastaa päivittäin lenkkeilyä, ja nyt hänestä napattiin kuvia lenkkeilyn lomassa. Tähden pukeutumistyyliin kuuluvat tiukat mustat juoksutrikoot, pieni paita ja aurinkolasit. Los Angelesin kaduilla kirmaava tähti nauttii myös terveellisestä ruokavaliosta. Witherspoon pysähtyi nimittäin lenkkinsä aikana selailemaan lehtimyyntikojun tarjontaa, ja rouskutteli samalla omenan.

Tähden terveellinen elämä vihjaa Popsugar-julkaisun mukaan tuleviin häihin Jim Tothin kanssa. Julkaisun mukaan Witherspoon haluaa olla häissä elämänsä parhaimmassa kunnossa.

Reese Witherspoon ei ole ainoa julkkis, joka on kihlautunut lähiaikoina. Muiden muassa Natalie Portman, LeAnn Rimes, Lily Allen, Hugh Hefner, Shania Twain, Kelsey Grammer, Joe Manganiello ja Ginnifer Goodwin ovat saaneet nimettömiinsä kihlasormukset. Katy Perry ja Russell Brand menivät puolestaan naimisiin, kuten myös Frendit-tähti David Schwimmer ja Zoe Buckman. Nicole Richie avioitui taannoin Joel Maddenin kanssa.