Ashton Kutcherin seksikohtaus – kymmenet katselivat vieressä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittuja elokuvia ja televisiosarjoja tähdittänyt sekä tuottanut Ashton Kutcher on tällä hetkellä uransa huipulla. Kutcher ja Natalie Portman nähdään seuraavaksi elokuvassa No Strings Attached. Elokuva saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta.

No Strings Attached -elokuvan seksikohtaukset ovat höystettyjä huumorilla. Tämä johtuu Ashton Kutcherin mukaan siitä, että hyvään seksiin kuuluu myös nauru. Kyseisten kohtauksien tekeminen ei ollut kuitenkaan helppoa. E! Online –julkaisun haastattelema Kutcher kertoo uskottavan seksin näyttelemisessä olleen paljon erilaisia haasteita. Seksiä harrastettiin tuntemattoman henkilön kanssa, ja kymmenet ihmiset näkivät sen.

– Viisikymmentä ihmistä katseli meitä, ja olin jonkun sellaisen kanssa jota en tuntenut. Tässä elokuvassa rakastelu Natalie Portmanin kanssa piti olla upeaa ja hauskaa. Olotila piti olla miellyttävä kaikille osapuolille. Kaiken tämän yhteensovittaminen loi kuitenkin suuret paineet. Seksistä on vaikea tehdä humoristinen kokemus tällaisessa tilanteessa, mutta toivottavasti onnistuimme, Ashton Kutcher kertoi E! Online –julkaisulle.