Brad Pittin koira hyökkäsi Johnny Deppin kimppuun

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Kovin moni ei kuitenkaan tiedä pariskunnan omistamasta bulldogista. Tälle koiralle Johnny Depp suostui kuitenkin lapsenvahdiksi.

Angelina Jolie ja Brad Pitt tarvitsivat jonkun pitämään huolta koirasta yhden illan ajaksi. The Sun -lehden mukaan pariskunta halusi käydä romanttisella illallisella, joten he soittivat hyvälle ystävälleen Johnny Deppille. Hänen oli helppo suostua pyyntöön, sillä näyttelijä ei tiennyt millaisesta koirasta oli kyse. Ilta sujui aluksi hyvin, kunnes koira villiintyi ja kävi Deppin päälle. Jacques-niminen bulldog painaa noin 75 kiloa, mikä tuntui Deppin mukaan noin 140 kilolta.

– Jacques haisi pahalle, enkä pitänyt siitä. Aluksi pärjäsin sen kanssa kuitenkin hyvin. Sitten istahdin sängylle ottaakseni kengät pois jaloista. Jacques kävi silloin kimppuuni. Se hyppi vasten minua ja pelkäsin sen tappavan minut. Huusin apua ja joku kuuli huutoni. Tämä ihminen tuli auttamaan koiran pois kimpustani. Se oli viimeinen kerta, kun suostun lapsenvahdiksi sille koiralle. Se painaa noin 75 kiloa, mutta se tuntui kyllä ainakin tuplasti painavammalta, Johnny Depp kertoi The Sun -lehdelle.