Cher Lloyd ongelmissa – tavarat kateissa ja poikaystävä petti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

X Factor –televisio-ohjelma on tuonut julkisuuteen paljon uusia tähtiä, ja yksi heistä on 17-vuotias Cher Lloyd. Teinityttö on Sugar Scape -sivuston mukaan yksi viime vuoden puhutuimmista uusista julkkiksista. Muiden muassa brittipoppari Robbie Williams on ollut huolissaan siitä, mitä hallaa julkisuus tekee nuorelle, taitavalle ja kauniille tähdelle.

Cher Lloyd matkusti nyt Miamista Los Angelesiin ensimmäisessä luokassa. Jostain syystä neitokaisen matkalaukut eivät kuitenkaan seuranneet häntä Los Angelesiin asti. Lloyd etsi laukkuja lentokentällä löytämättä niitä, ja hän kävi puhumassa tästä henkilökunnalle. Tähti täytti vaadittavat asiapaperit, mutta se ei tuonut laukkuja takaisin. Neitokainen kertoi myöhemmin Twitter-sivustollaan tapaamisestaan hiphop-tähti Lil Waynen kanssa. Lloyd kehui miestä neroksi, ja kertoi viettäneensä tämän kanssa todella upean illan.

Teinitähden elämä ei ole kuitenkaan helppoa, sillä The Sun –lehti kertoi vastikään tämän olevan vaikeuksissa poikaystävänsä Karim Roundin kanssa. Tarjoilija Katie Cross kertoi lehdelle harrastaneensa seksiä Roundin kanssa hotellihuoneessa. Cross kertoi miehen ehdottaneen hänelle aluksi suutelua, jonka jälkeen he siirtyivät yläkertaan harrastamaan seksiä. Roundi petti täten Lloydia, mutta tähti ei ole vielä kommentoinut asiaa lehdistölle.