Gwyneth Paltrow’n hiustenpidennys putosi kesken bileiden

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusi Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Hänen roolinsa esikuvina toimivat Britney Spears ja Michael Jackson. Nyt Paltrow joutui noloon tilanteeseen ollessaan juhlimassa.

Gwyneth Paltrow oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa, kun bileet saivat yllättävän käänteen. Nainen tuli nimittäin koputtelemaan Paltrow’n olkapäätä kädessään hiustenpidennys ja ilmoitti sen kuuluvan Paltrow’lle. Metro-lehti kertoo näyttelijän olleen erittäin nolona tapahtuneesta. Pidennys oli tippunut hänen päästään, ja tarkkasilmäinen leidi poimi pidennyksen lattialta ja kiikutti sen näyttelijälle.

Gwyneth Paltrow on ollut viime päivinä otsikoissa Yhdysvaltojen Arizonassa viikonloppuna sattuneen verisen välikohtauksen vuoksi. Nuori mies avasi tulen poliitikko Gabrielle Giffordsin puhetilaisuudessa, ja kongressiedustaja sai luodin päähänsä. Nainen heräsi leikkauksesta sunnuntaina, ja hän tunnisti miehensä. Entertainment Online kertoi maanantaina Giffordsin olevan näyttelijä Gwyneth Paltrow’n serkku.