Hollywood-kaunottaret kisaavat Batman-leffan naispääosasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Batman on DC Comics -kustantamon sarjakuvissa esiintyvä supersankari. Batman herätettiin uudelleen henkiin vuonna 2005, kun Christopher Nolan ohjasi ja käsikirjoitti elokuvan Batman Begins. Elokuva sai jatkoa vuonna 2008, ja jatko-osa oli nimeltään Yön Ritari. Elokuva on tähän mennessä tuottanut kaikkiaan noin 1.001.766.850 dollaria. Se palkittiin myös kahdella Oscarilla ja yhdellä Golden Globella.

Anne Hathaway, Jessica Biel ja Keira Knightley haluavat nyt mukaan lepakkomiehen maailmaan. Kyseessä on uusimman The Dark Knight Rises -elokuvan roolitus, ja julkkisnaiset taistelevat samasta pääroolista. Tuottaja Christopher Nolan on kertonut The Hollywood Reporter –julkaisulle roolin olevan Batmanin naispuolinen vihollinen, mutta samalla myös rakastettu. Tarkempia tietoja Nolan ei kykene vielä kertomaan. Sen hän paljastaa, että elokuva halutaan saada valkokankaalle vuonna 2012.

Muissa elokuvan rooleissa tullaan näkemään Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman ja Michael Kaine. The Daily Blam –julkaisun mukaan Naomi Watts, Eva Green ja Tom Hardy ovat myös mukana elokuvassa. Vastaavina tuottajina ovat Benjamin Melniker ja Michael E. Uslan. Nolanin ohella muina tuottajina toimivat Charles Roven ja Emma Thomas. Elokuvan musiikista vastaa Hans Zimmer.