Justin Bieber suivaantui toimittajalle haastattelussa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Miljoonien teinityttöjen sydämet ympäri maailmaa valloittanut Justin Bieber on vasta 16-vuotias teinipoika, mutta taannoin häntä oltiin jo yhdistämässä romanttisessa mielessä muiden muassa Kim Kardashianiin. Kardashianin lisäksi Bieberin on kohuttu seurustelevan laulaja Selena Gomezin kanssa, mutta suhdetta ei ole vahvistettu. Nyt teinitähden mitta on tullut täyteen.

Justin Bieber oli vastikään haastattelussa, ja Whosdatedwho.com kertoo tähden menettäneen sen aikana malttinsa. Pojalta kysyttiin hänen suhteestaan Selena Gomeziin, ja kysymys sai Bieberin näkemään punaista. Poika totesi tekevänsä musiikkia, ja hän haluaisi median keskittyvän siihen. Bieber ei aio tuoda suhteitaan julkisuuteen, ja hän ei jaksa enää vastata suhdekysymyksiin. Justinin mielestä tärkeintä on hänen uransa, eivätkä hänen kanssaan seurustelevat tytöt.

– Kysytte minulta liikaa. Minä laulan ja luon uraani, joten keskittykää siihen. Minä en kerro suhteistani teille, ja tästä lähtien niistä kysyttäessä kiellän aina kaiken. En koskaan enää vastaa tällaiseen tiedusteluun, Justin Bieber sanoi.