Katie Price etsii jo uutta miestä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa. Nainen meni viime vuonna naimisiin vapaaottelija Alex Reidin kanssa, mutta nyt parin kerrotaan olevan eron partaalla. Alex Reidin ystävä kertoo The Sun -lehdelle Reidin tienneen jo etukäteen avioeron olevan tulossa.

– Kaikki sai alkunsa, kun Price kertoi juoksevansa maratonin hevosvalmentaja Andrew Gouldin kanssa. Loppusyksyllä Katie lähti katsomaan 24-vuotiaan Amir Khanin nyrkkeilyn maailmanmestaruusottelua. Heidät nähtiin sen jälkeen VIP-tiloissa, jossa Khan imeskeli Pricen korvaa. Lehdet täyttyivät kuvilla, joissa Katie ja Khan pitivät hauskaa toistensa kanssa. Hiusten vaalentaminen oli Reidin mukaan merkki siitä, että Katie aloittaa uuden elämän ilman häntä. Alex tiesi hävinneensä taistelun ja menettävänsä Katien, lähde kertoi The Sun -lehdelle

Avioliitto kesti 11 kuukautta, ja Alex Reid yritti taistella eroa vastaan monin eri tavoin. Katie Price on nyt muuttanut pois parin yhteisestä kodista siskojensa luokse. Reid suunnittelee puolestaan muuttamista äitinsä taloon. Avioero ei ole masentanut Pricea, sillä lähde kertoi hänen etsivän jo uutta miestä.

– Olimme viime viikonloppuna bileissä, jossa Katie julisti olevansa vapaa. Katie yrittää nyt hieroa sovintoa ex-miehensä Peter Andren kanssa. Sen lisäksi hän on aikeissa matkustaa lomailemaan Los Angelesiin, ja siellä hän suunnittelee menevänsä kauneusleikkaukseen, lähde kertoi The Sun -lehdelle.