Kim Kardashianin rinnat pullistelivat bikineissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian muutti taannoin ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen nähtiin tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä. Tämän jälkeen hän sävähdytti karmaisevan suurella pepullaan. Fanit epäilevät Kardashianin hankkineen takalistoonsa jo aikaisemmin vihjailemansa silikonit.

Nyt 30-vuotias Kim Kardashian rauhoittelee fanejaan Twitter-sivustonsa kautta. Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa hänet nähdään erittäin paljastavissa bikineissä. Kaunotar esittelee uusia kurveja mielellään, sillä hän ryhtyi taannoin laihduttamaan. Kim kysyy kuvansa yhteydessä, että onko se liian seksikäs tai suloinen. Naista seuraa Twitterissä melkein kuusi miljoonaa ihmistä, joten ehkä joku heistä kertoo mielipiteensä kuvasta.

Kim Kardashianin uskottiin taannoin tehneen jotain huulilleen. Daily Mail -lehden mukaan naisen huulet olivat normaalia muhkeammat, ja muutoksen takana uskottiin olevan kosmeettinen toimenpide. Kardashian ei kuitenkaan vielä tuolloin paljastanut syytä paksuihin huuliinsa, mutta nyt hän kertoo kaiken Extra–julkaisulle. Kyseessä oli Kardashianin mukaan vain flunssa.

– Minulla oli vain flunssa, ja sen vuoksi niistin nenääni jatkuvasti. Kasvoni olivat turvonneet enkä käyttänyt meikkiä. Fanit voivat olla huoletta, mutta minua ärsyttää miten he olettavat minun tekevän jotain tuollaista. Ulkonäköni muutokset ovat luonnollisia, sillä minulla ei ole tarvetta kirurgisiin toimenpiteisiin. Botoxia olen kokeillut muotinäytöksen vuoksi, ja se oli hirveä kokemus, Kim Kardashian kertoi Extra-julkaisulle.