Rumer Willis uhkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijät Bruce Willis ja Demi Moore olivat aiemmin naimisissa ja he saivat yhteisen lapsen, Rumerin. Tytär on ollut nyt otsikoissa suhde-epäilysten vuoksi, sillä teinisuosikki Zac Efronin uskottiin iskeneen hänet. Väite osoittautui kuitenkin vääräksi, ja nyt Rumer esittelee faneilleen parastaan.

Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Upeissa kuvissa poseeraava Rumer nähdään muiden muassa tiukassa mekossa, ja asuvalinta esittelee neidon hoikat sääret ja pystyn pepun kameralle. X17 Online –julkaisu kertoo Willisin olevan malliston kuvissa todella upea viettelijätär. Kuvien perusteella julkaisu uskoo Rumerin perineen äitinsä Demi Mooren upeat geenit ja vartalon.

Rumer Glenn Willis on 22-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tapailee tällä hetkellä Micah Albertia. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Televisiossa hänet nähtiin taannoin 90210-televisiosarjan uudella tuotantokaudella.