Kanye Westin vitsi ymmärrettiin väärin – sivalsi Britneyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu hiphop-tähti Kanye West tunnetaan äkkipikaisena miehenä ja erityisen huonona häviäjänä. Hän on menettänyt lukuisia kertoja malttinsa väärässä paikassa ja väärällä hetkellä. Taannoin jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama haukkui hänet julkisesti.

Nyt Kanye on vitsaillut tuon samaisen mokansa kustannuksella. Hän nimittäin lähetti Britney Spearsille Twitter-viestin, jossa hän käytti lähes samoja sanoja kuin ikimuistoisessa törttöilyssään Taylor Swiftille.

– Yo Britney! Olen todella onnellinen puolestasi ja annan sinun olla listaykksenä, mutta minun ja Jay-Z:n single on yksi maailmanhistorian parhaista kappaleista. LOL, Kanye West kirjoitti.

Hänen viestinsä otettiin kuitenkin vakavasti, vaikka se oli tarkoitettu vitsiksi. Spearsin manageri vastasi siihen sarkastisesti, joten Kanye poisti viestinsä ja ihmetteli asiaa omassa mikroblogissaan.

– Luulin, että LOL tarkoittaa vitsiä. Ilmeisesti vuonna 2011 se ei enää tarkoitakaan vitsiä…. LOL tarkoittaa näköjään nykyisin jotain muuta, Kanye kirjoitti.

Lähiaikoina Kanye West joutuu vastaamaan oikeudessa syytteisiin pahoinpitelystä. Hän tulistui toukokuussa 2008 paparazzikuvaajalle esiintyessään New Yorkissa sijaitsevalla Gustavino-klubilla. Kuvaaja tungetteli ilmeisesti liian lähelle supertähteä, koska tämä raivostui ja kävi kuvaajan kimppuun. Sittemmin kuvaaja on syyttänyt artistia pahoinpitelystä ja nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin, asiaa tullaan käsittelemään myös oikeudessa.