MTV3: Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen eroavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkispari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen eroavat. Asiasta kertoi tänään ensimmäisenä MTV3. Kanavan verkkosivujen mukaan avioeroa hakee Eerikäinen. Hän ei ole suostunut yksilöimään eron taustoja, vaan kertoi niiden olevan henkilökohtaiset.

– Laitan avioeron vireille heti maanantaina. Voit vain kuvitella, kun on pieni lapsi, miltä tuntuu. Tämä on kuin kuolema minulle, Esko Eerikäinen kertoi MTV3 Viihdeuutisille.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ovat tulleet tutuiksi muiden muassa elämäänsä seuranneesta realityohjelmasta. Naimisiin he menivät monien värikkäisen vaiheiden jälkeen elokuussa 2008. Julkkisparin lapsi Victoria syntyi marraskuussa 2009.

Viime kesänä Martina nähtiin juhlimassa ilman aviomiestään RMJ-juhannusfestareilla. Tuolloin Martina kertoi Staralle suhteensa olevan kriisissä. Hän oli kuitenkin vakuuttunut, että elämä alkaa taas hymyilemään ja totesi kriisien kuuluvan normaaliin parisuhteeseen.

Martina Aitolehti vetää omaa Dazzling Ladies -tanssiryhmäänsä ja Esko Eerikäinen on puolestaan toiminut Hunks-tanssiryhmän jäsenenä. Martina teki aikoinaan myös musiikkiuraa yhdessä kollegansa Marika Fingerroosin kanssa. He julkaisivat albumillisen dancemusiikkia Salarakkaat-nimellä.