Selma Blair kertoi ilouutisen: ”Odotan lasta!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Selma Blair tunnetaan rooleistaan elokuvissa Julmia Aikeita, Blondin Kosto ja Hellboy. Kaunotar on mukana myös Hellboyn jatko-osassa. Nyt Selma Blair kertoo olevansa raskaana.

38-vuotiaan tähden edustaja kertoi Blairin raskaudesta Us Magazine –julkaisulle. Tulevan lapsen isä on Blairin miesystävä, muotisuunnittelija Jason Bleick. Kyseessä on pariskunnan esikoinen ja he ovat odotuksesta todella innoissaan.

Naisen uskotaan myös kihlautuneen Bleickin kanssa, sillä hänet on nähty lenkkeilemässä sormus nimettömässään. Blair on ollut aikaisemmin naimisissa muusikko Ahmet Zappan kanssa, mutta he erosivat vuonna 2006. Zappan jälkeen Blair tapaili kollegaansa Mikey Dayta, mutta erosi tästä viime vuonna.

Amerikkalainen uutisjulkaisu rankkasi jouluna järjestykseen elokuvamaailman kuumimmat lesbokohtaukset. Viiden kuumimman lesbokohtauksen joukkoon lukeutui myös Selma Blairin ja Sarah Michelle Gellarin kohtaus elokuvassa Julmia aikeita. Ykköseksi rankattiin Mulholland Drive -elokuva, jossa Naomi Watts ja Laura Elena Harring nähdään läheisissä tunnelmissa. Toisena listalla oli Denise Richardsin ja Neve Campbellin Wild Things ja kolmantena Gina Gershonin ja Jennifer Tillyn Boud.